Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфата от подписа ми е само с един ключ,решил съм да взема от донор ключалки с ключове и иммото,въпроса ми е,мога ли да взема от TS (Иммо+ключове+ключалки) и иммото да се синхронизира с моето ЕКУ или трябва да търся само от JTD Еку+Иммо и т.н.
    Alfa Romeo 146 1.9JTD
    VW Transporter Т3 1.6TD

Comment

• Здр.Rahzel. А какво стана с лампата на аирбега-угасна ли?Питам понеже моята и тя светна без причина-от изневиделица.от време на време мига угасва,светва и незнам.Да не ме удари възглавницата скоро.
      Last edited by patrona; d.m.y г., 20:05.
      Alfa Romeo 146 1.9 td
      А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

• Всички лостчета на 145/6 със старото табло ли светят (лостчетата за чистачки,мигачи) ?
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

• мисля, че всички преди 98-ма светят ... моите ги взех от 97-ма
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Аз чакам утре или други ден да пристигнат мойте от боксерче 94та
            Благодаря !
            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
            sigpic

Comment

• Въпросче за 146 1.6 боксер

Здравейте, искам да ви попитам дали може да сложа обикновенна газова на боксьорчето ! Или по точно , искам да попитам как се държи с нея(моля мненията да са от хора които са с такъв вид газова) ! Благодаря предварително !

Comment

• ---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:23.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Ами аз нямам проблеми, станаха 5-6г. Газовата е BRC конвенционална. Заради смесителя се губи мощност(дори и на бензин), но ... няма пьлно щастие.
                  Цените на инжекционните системи май доста паднаха, цената на газта се покачи, напоследьк се замислям - дали да не се ьпгрейдваме малко. За сега разумьт надделява.
                  Благодаря ти за бързия отговор ! Защото вече се замислям да слагам газова .

Comment

• ---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:23.

Comment

• А иначе при палене ,ниски обороти гърми ли ?? Защото така ми разправят !

Comment

• ---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:24.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Обикновената газова има един много голям +. Не и дреме за по вечето датчици, може да те вози дори сьс светнато жьлто ключе(не разпознат ключ/проблем с имото). Недостатьците са основно 2 - моторьт става малко по муден и гори малко по вече от колкото сьс инжекцион.
                          Явно са ти я настроили добре щото риска да ти прегарят клапани на всеки 5000 км е голям
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• ---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:25.

Comment

• Благодаря отново иначе не съм се замислял за клапаните! Страх ме е да не еба мамата на мотора щот ми говорят ,че ако изобщо слагам нещо то трябва да е газов инжекцион !

Comment

• ---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:26.

Comment

Working...
                                X