Алфата от подписа ми е само с един ключ,решил съм да взема от донор ключалки с ключове и иммото,въпроса ми е,мога ли да взема от TS (Иммо+ключове+ключалки) и иммото да се синхронизира с моето ЕКУ или трябва да търся само от JTD Еку+Иммо и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Въпросче за 146 1.6 боксер
Здравейте, искам да ви попитам дали може да сложа обикновенна газова на боксьорчето! Или по точно , искам да попитам как се държи с нея(моля мненията да са от хора които са с такъв вид газова) ! Благодаря предварително !
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАми аз нямам проблеми, станаха 5-6г. Газовата е BRC конвенционална. Заради смесителя се губи мощност(дори и на бензин), но ... няма пьлно щастие.
Цените на инжекционните системи май доста паднаха, цената на газта се покачи, напоследьк се замислям - дали да не се ьпгрейдваме малко. За сега разумьт надделява.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОбикновената газова има един много голям +. Не и дреме за по вечето датчици, може да те вози дори сьс светнато жьлто ключе(не разпознат ключ/проблем с имото). Недостатьците са основно 2 - моторьт става малко по муден и гори малко по вече от колкото сьс инжекцион.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment